L’objectiu del projecte Ponte Arquato és aportar valor a la fusta mitjançant la construcció d’una estructura autoportant dissenyada per Leonardo da Vinci.
Com s’aporta valor a la fusta?
Mitjançant la construcció d’aquesta estructura autoportant dissenyada per Leonardo da Vinci i que a iniciativa del Gremi Fusta i Moble ha estat recalculada per mostrar a la societat i a tota la cadena de valor de les indústries del sector que la fusta com a material de construcció és sòlida, flexible, resistent i de muntatge ràpid.
Aquesta estructura ha estat muntada en espais públics com ara el saló de l’ensenyament; edició 2019 de Barcelona amb la col·laboració d’estudiants de Formació Professional Fusteria i esta previst que performances d’aquest tipus es repeteixi a diferents indrets de Barcelona i Catalunya com ara, la propera edició de Fusta Constructiva

Vídeos del Muntatge

Prova de Resistència


Com et pots beneficiar d’aquest projecte?

1. Donant suport a aquesta iniciativa del Gremi Fusta i Moble com a patrocinador del projecte Ponte Arquato
2. Compartint a les teves Xarxes Socials i als teus canals de comunicació el projecte amb la finalitat d’incrementar l’abast d’influència d’un projecte que contribueix a conèixer millor la fusta i que beneficia a tota la cadena de valor d’aquest sector.
Per a més informació pots contactar amb mi que com a Responsable Comercial del Gremi Fusta i Moble, i també del patrocini d’aquest projecte, et facilitaré la informació que necessitis.

Facebooktwitterlinkedinmail