Construmat 2019 és la imatge d’una realitat de sector que ha patit una crisi i que vol repuntar. De les crisis se n’aprèn. Les crisis, al meu criteri són positives, són una selecció d’empreses competitives i que treballen amb criteri i que fan bé la seva feina. La crisi de la construcció ha passat factura i això és el que és visible a Construmat 2019,

El sector de la construcció demana especialització en lloc d’una fira més generalitzada on captar els clients objectius pel teu negoci és més complicat que en fires destinades exclusivament als teus potencials clients. Des de la meva perspectiva what‘s next is happening here és una ironia, per mi, what‘s next és l’èxit de les fires especialitzades com ara la tercera edició de la fira Fusta Constructiva.

I com aconseguir que una fira tingui èxit?

Amb empatia, pensant en les necessitats de l’afluència de públic, en allò que els motiva assistir a una fira, al valor afegit que aportar destinar el seu temps en visitar-nos. És a dir, fires pensades en el valor afegit que aporten als assistents que, en definitiva, són o seran els teus potencials clients.

Amb aquest criteri està pensada la FIRA FUSTA CONSTRUCTIVA que en la seva tercera edició i de la qual col·laboro en la seva comercialització i organització. Per aquesta raó vull convidar-te a descobrir-ho per tu mateix/a. Es celebrarà al recinte firal del Sucre, a Vic, el 17, 18 o 19 d’octubre de 2019.

Facebooktwitterlinkedinmail